Disclaimer

Mentionez ca scopul blogului este de a oferi informatii utile, retete si sfaturi din zona gastronomica strict din proprie experienta. Nu am terminat scoli sau cursuri de gastronomie, nu am nicio atestare in acest domeniu si nu am lucrat ca bucatar. Tot ceea ce postez este strict din perspectiva mea, a unei fete care iubeste mancarea si gateste pentru iubitul, familia sau prietenii ei.

Toate textele si fotografiile sunt realizate de mine, Alexandra Sirbu, singurul autor al postarilor de pe blog. In cazul in care voi posta un text sau o imagine care nu-mi apartine, o voi face doar cu acordul autorului si voi mentiona acest lucru prin citarea sursei sau prin creditarea fotografiei.

Cu exceptia cazului in care se mentioneaza altfel, autorul blogului “Salt’n’Sasha” este titularul dreptului de autor juridic al materialelor de pe acest blog ce nu pot fi utilizate sau publicate fara acordul scris al autorului.

Imi rezerv dreptul de a modifica textele, designul, structura blogului sau modul de functionare dupa bunul plac.

Nu sunt afiliata cu nicio companie sau brand, iar recomandarile pe care le fac cu privire la anumite produse sunt strict bazate pe opinia personala si nu pe interese financiare. Daca voi primi produse spre testare, voi mentiona acest lucru in postare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s