Food Bloggers Conference 2015 – Winter Edition – is coming!


food_bloggers_winter_edition_2015

In mod normal, as fi inceput articolul asta cu “Food Bloggers Conference e ziua aia faina din an in care…”. De data asta nu o voi face, pentru ca in 2015 avem si o a DOUA zi in care ne vom bucura de tot ce inseamna bloggingul culinar.

Cristi si Evensys si-au dat seama ca suntem cei mai misto oameni pe care i-au avut alaturi pe parcursul unei zile intregi, asa ca peste doar doua saptamani, pe 4 decembrie, avem editia de iarna a Food Bloggers Conference 2015. Winter is coming, si de data asta incepe cu cel mai fain eveniment pe care il stiu eu!

FBC 2015, Winter Edition, e asa, un fel de… a doua venire a lui Mos Craciun intr-un an (desi vine inaintea aluia real!). Stiu multi bloggeri care au topait de bucurie cand au aflat de evenimentul din 4 decembrie (including me), asa ca va sfatuiesc sincer, daca aveti un blog culinar sau faceti parte dintr-o companie related to food industry, sa lasati orice deoparte si sa veniti la Radisson Blu Hotel din Bucuresti. Se lasa cu discutii mai aprinse ori mai relaxate despre food trends, industria restaurantelor, secretele din spatele unor bloguri ori vloguri culinare de succes si nu numai. Se lasa si cu multe beaaaar hugs (aflati la fata locului ce sunt), fun si mancare buna. Pinky promise.

colaj_foodbloggers

Anul acesta sunt blogger ambasador al Food Bloggers Conference 2015, asa ca ma gasiti pe hol, langa mancarea buna ori langa paharele de sampanie sau in sala, fix in primul rand, sa fiu cu ochii pe fetele mele dragi (Teooo, Praji, Cata, Oana, Camelia si nu numai) care vor vorbi frumos la aceasta editie.

Aici gasiti si mai multe detalii: http://www.2015.foodbloggers.ro, iar aici va puteti inscrie pentru a primi o invitatie la eveniment: http://www.2015.foodbloggers.ro/inregistrare.php#link.

Daca nu puteti ajunge, sa nu uitati ca ne puteti urmari live! 🙂 Revin soon cu linkul de streaming.

Hugs and love,

S.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s