Șugăraș – this happy box for hangry moments


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vesti bune, guys and girls.

Daca nu stiti deja, e muuuusai sa aflati. 🙂 S-a lansat Șugăraș si a trimis deja si primele cutii catre fericitii abonati.

Ce e Șugăraș? Un super serviciu de livrare lunara de snacksuri, pe baza de abonament (si primul din Romania, de altfel).  Primul produs este cutia hAngry, destinata celor care stiu ca la ora 4 dupa-amiaza au o nevoie serioasa de ceva bun si ca, daca nu ajung la el, viata e mai grea si mai fara spor in toate.

Daca te abonezi, primesti lunar o cutie cu cel putin 10 snacksuri pe care sa le ai la birou si la care sa poti apela cand ai nevoie de ceva care sa iti faca ziua mai dulce sau cand simti ca meriti o recompensa. Cutia contine produse delicioase si mai ales curate, care sa nu te faca sa te simti vinovat (I love this part!). 🙂

Cel putin doua dintre produse sunt facute special pentru abonatii Șugăraș de artizani locali, iar celelalte sunt o selectie de gustari mai dulci si mai sarate, mai sanatoase si mai decadente, pe care cu siguranta nu le pot gasi la automatul din hol sau la magazinul de la colt. Plus alte surprize, nu neaparat de mancat – urmareste hashtagurile #hAngry si #sugaras zilele acestea pe Facebook pentru a vedea ce au primit primii abonati.

„Curatoarele” Șugăraș sunt un blogger culinar – Georgiana de la  Taietel – si Claudia, o mama care creste trei copii sanatosi, activi si independenti. Asa ca sunt antrenate sa gaseasca echilibrul intre foodie si healthy. Poti merge cu incredere pe mana lor. I know I’ll do.

Love,

S.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s