Food Bloggers Conference – probabil cea mai frumoasa zi din an


Food-Bloggers-Conference-2014

Nu ca-i despre mancare si blogarit si se incheie cu o petrecere de vis, dar Food Bloggers Conference e chiar cel mai misto eveniment al anului. Cristi Manafu si echipa de la Evensys fac o treaba excelenta.

In cadrul editiei de anul trecut am cunoscut o multime de oameni frumosi si cu totii aveau ceva in comun: dragostea pentru mancare. O zi in care te inconjori de astfel de oameni si discuti rand pe rand, cu multi dintre ei, e o zi excelenta. Una dintre cele mai frumoase din an. I mean it. Iar daca veti veni la conferinta, veti simti vibe-ul si veti intelege ce spun aici. 🙂

Anul acesta, Food Bloggers Conference se desfasoara pe 16 iunie 2015, la JW Marriott Grand Bucharest Hotel cu un nou concept imbunatatit, care va evidentia povesti de succes din food blogging, dar si din randul profesionistilor. In plus, evenimentul include si seminarii practice.

In acest an bloggerii vor putea asista la trei sesiuni de conferinte si patru workshopuri specializate. Workshopurile vor prezenta cele mai bune tehnici de styling photography, tips & tricks pentru ca postarile pe blog sa arate cat mai savuroase, dar si strategii de atragere a vizitatorilor pe blog si de crestere a vizibilitatii in mediul online. In acelasi timp, vor fi aduse in prim plan sfaturi si sugestii pentru modul in care bloggeri de food pot colabora eficient cu brandurile, dar si cum pot sa atraga mai multe colaborari cu acestea.Vorbitorii din cadrul celor trei conferinte sunt: Nicolae Lica, Nico Lontras, Oana Coanta, Chef FOA, Teo Rogobete, Laura Laurentiu, Andra Constantinescu, Geanina Staicu Avram, Oana Igretiu, Razvan Exarhu, Florin Itu si Marius Tudosiei.

As putea sa-i ascult vorbind trei zile si nu m-as plictisi. 🙂

Printre speakerii din cadrul seminariilor se numara Cristina Mazilu, Radu Dumitrescu, Monica Botez, Madalin Simion, Alexandru Negrea si Nicolae Lica. Lista completa o gasiti aici.

Food Bloggers Conference este un eveniment oferit gratuit bloggerilor culinari in baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului: www.2015.foodbloggers.ro.

Acestea fiind spuse, nu vad motivul pentru care nu ati veni la eveniment. 😀 Cu cine ma vad acolo?

P.S. V-am zis ca petrecerea se tine la Siegfried? 😀

Love,
Sasha
Advertisements

One thought on “Food Bloggers Conference – probabil cea mai frumoasa zi din an

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s