Workshop de fotografie culinara la F64 si un mic dar pentru voi


10644727_493922524102869_2234215051639449445_o

Prietenii de la F64, in colaborare cu Bogdan Cioc si Stradale organizeaza un minunat workshop de fotografie culinara. Daca sunteti pasionati de acest domeniu, stiti deja ca Bogdan Cioc master this like there is no tomorrow. Aruncati un ochi pe blogul sau si o sa va dati seama rapid despre ce vorbesc. Mai multe despre el si pasiunea sa puteti afla si aici, intr-un scurt interviu.

Workshopul dureaza doua zile si este menit sa ofere notiuni de baza ale fotografiei culinare. Ofera un punct de pornire si imbunatatire a stilului de fotografiere. Cursurile se desfasoara pe parcursul a doua zile: 12 iunie (intre 18:00 – 22:00, in magazinul F64 – partea teoretica) si pe 13 iunie (intre 10:00 si 16:00, in restaurantul Stradale – partea practica). In cea de-a doua zi, la Stradale, vor exista 4 set-up-uri, la care vor lucra 4 echipe a cate 3. Fiecare echipa va primi un set de ingrediente si accesorii, urmand ca fiecare membru al unei echipe sa fie pe rand fotograf, food stylist si asistent. Fiecare cursant va realiza un cadru, care la finalul zilei va fi aratat si analizat. Alaturi de Chef Foa va veti putea bucura de o serie de preparate “street food”, puse la dispozitia voastra intr-un spatiu cosmopolit si inedit. 🙂

Eu zic ca e o modalitate tare faina de a-ti petrece inceputul de weekend. And there’s more. Pentru ca sunteti faini si simpatici si pentru ca sunt convinsa ca si voi va doriti sa invatati mai multe despre arta fotografierii preparatelor culinare, v-am pregatit si un discount de 10%. Pentru  a beneficia de reducere, trebuie sa folositi codul special atunci cand va inscrieti:  WFCB64DSC.

Inscrierile se fac aici.

Ce mai stati? 😀

Love,

S.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s